Különleges hagymások, különleges embereknek...
Főoldal Cégünkről Hírek Hagymás növények A virághagyma Ültetési módok Galéria
 
shop
     Dália
     Begónia
     Kardvirág
     Liliom
     Nõszirom
     Különleges évelõk
     Sásliliom
     Egyéb nyári hagymások
     Ritkaságok
rendelhető:
január 15-től
február 28-ig
     Tulipán
     Nárcisz
     Jácint
     Krókusz
     Írisz
     Kockásliliom
     Gyűjtőknek ősz
     Különlegességek
     Õsszel virágzóak
rendelhető:
június 15-től
augusztus 31-ig
Nyáron nyíló virágok 2023. január 15-től rendelhetőek.
Megnyittottunk!
Tavaszi rendeléseknél kedvezményeink:
Minden 15.000 ft feletti megrendelésnél 5 db kardvirág hagymát adunk ajándékba, minden 40.000 ft feletti megrendelésnél 5 db kardvirág hagymát és ingyenes kiszállítást kap tőlünk ajándékba. (A törzsvásárlói kedvezmény levonása utáni szállítási díj nélküli összegnek kell elérni a 15.000 illetve 40.000 Ft-ot.)

A hagymák ára nem tartalmazza a futár és csomagolási költséget!
Mely az alábbiak szerint alakul:
5 kg-ig: bruttó 1950 Ft (a csomagok 95 %-a ebbe a kategóriába esik)
5-10 kg között: bruttó 2300 Ft (Viszont Önnek minden esetben csomagonként csak 1950 Ft-ot kell fizetnie a különbözetet a Tulipánvilág fizeti ki Ön helyett)

________________________________________________________________________

A csomagok küldése március és szeptember második felében történik GLS futárral, amikor az időjárás már alkalmas a szabadföldi ültetésre. Cégünk csak előre átutalással tud megrendelést elfogadni: a megrendeléstől 5 nap áll rendelkezésükre a megrendelés értékének kifizetésére. A megrendeléseket rövid időn belül visszaigazoljuk, kérjük csak ez után utalják át a megrendelés ellenértékét.


20 ÉVESEK LETTÜNK! MINDEN 10. VÁSÁRLÓNKNAK 10 % MINDEN 20. VÁSÁRLÓNKNAK 20% KEDVEZMÉNYT ADUNK. - Ajánlatunk 2021. őszi és 2022. tavaszi rendeléseinkre érvényes.


2019- JANUÁR 1.-TŐL OLDALUNKON MEGSZŰNT AZ UTÁNVÉTTEL MEGRENDELÉS LEHETŐSÉGE, MEGRENDELÉST KIZÁRÓLAG BANK ÁTUTALÁSOS FIZETÉSSEL TUDUNK ELFOGADNI. A FIZETÉSI HATÁRIDŐ A MEGRENDELÉSTŐL SZÁMÍTOTT 5 NAP. A webáruházban regisztráció nélkül is lehet vásárolni

Sok különlegességből csak korlátozott készlettel rendelkeztünk, ezek hamar kifogyhatnak, ezért érdemes korán rendelni a nyitás után azonnal. .

Mivel nemcsak a virágokat szeretjük, hanem az állatokat is 2016-tól kezdve minden megvásárolt hagyma árának 3 %-át állatvédő szervezetek támogatására fordítjuk. 2016-2021-ban támogattuk: Magyar Tengerimalac Védő Közhasznú Egyesület, Tordas Zoo Animal Rescue, Állatvédőrség, Magyar Madártani Egyesület, Karcagi Állatmenhely/Lelenc Egyesület, Ebsegély Egyesület, Tetovált Állatmentők, Erdőmentők Alapítvány, Madárkórház Mályi, Füzesabonyi Állatvédő Alapítvány,Cicamentő Angyalok, Bársonytalp a Cicákért Zala Egyesület és még nagyon sok állatmentő szervezet.

2015 január 10.-től bevezetjük a Törzsvásárlói rendszert. Törzsvásárlóként kedvezményt az kaphat, aki megrendeléseivel(akár egy megrendeléssel is) eléri az 50.000 ft vásárlási értéket (5 % örökös kedvezményt kap)vagy 150.000 ft-ot(10 % örökös kedvezmény kap). A megrendeléshez regisztrációra csak abban az esetben van szükség, amennyiben Ön szeretne Törzsvásárlóvá válni és megkapni a kedvezményeket. Amennyiben regisztrált vásárló (TÖRZSVÁSÁRLÓ VAGY SZERETNE AZ LENNI) KÉRJÜK A MEGRENDELÉST a BEJELENTKEZÉS után elküldeni sziveskedjen másképp a kedvezményét nem tudja érvényesíteni, mert a rendszer nem tudja számolni a megrendelések összegeit.

NE FELEDJE A NAGYOBB HAGYMA TÖBB ÉS NAGYOBB VIRÁGOT IS JELENT.Vásárlás előtt kérjük olvassa el figyelmesen a Vásárlási és szállítási feltételeket, mert a megrendelés elküldése ezek elfogadását is jelenti.
Észrevételeiket, tanácsaikat előre is köszönjük, kérdéseiket pedig várjuk a info@tulipanvilag.hu email címre.

 KERESÉS
fiók
rendelés
Kosár
Vásárlás menete
Vásárlási feltételek
Szállitási díjak
Vásárlói vélemények

facebook

© 2023 Tulipánvilág        
Virághagyma webáruház